torsdag 16. juni 2011

Mitt hemmelige mål!

I dag har vi hatt uttakssamtale med Andreas som er fysioterapeut og idrettspedagog. Vi pratet endel sammen om veien videre, og jeg fikk spørsmålet: Hva er ditt endelige mål? Jeg har tenkt litt på det, og mitt endelige mål er ikke målbart i kilo eller centimeter. Mitt endelige mål er å bli kvitt søvnapneen og å være stolt av meg selv sånn som jeg ser ut! Jeg kan ikke fortelle dere akkurat når det blir, men jeg håper at det skjer.
Jeg har aldri sagt akkurat det til noen før, og jeg følte meg litt blottlagt da jeg hadde sagt det.

I dag har vi hatt løpetest. Det gikk utrolig bra! Jeg får vite resultatene fra den forrige løpetesten vi hadde i morgen, så da kan jeg sammenligne resultatene. Spennende.

Nå i kveld sitter jeg og ser på Hurtigruten - minutt for minutt. Nå er de om en liten stund ved Ytre-Gulen der jeg har mine røtter. Jeg gleder meg så vanvittig til jeg skal vestover. Nå har det gått nesten ett år siden jeg var der sist. Altfor lenge spør du meg! Det er jo så vakkert med masse sjø, noen knauser, masse trivelige folk og mye familie. Jeg gleder meg veldig til å besøke bestemoren min igjen. Det er ikke det samme å prat med et gammelt menneske på telefonen som ansikt til ansikt.

Nå skal jeg tusle meg til køys og se resten av "min" del av vestlandet på tv der.

I morgen er det ny dag med nye muligheter. De har jeg tenkt til å benytte meg av.

1 kommentar: