søndag 15. mai 2011

Slankekur eller ikke?

Jeg mener bestemt at dette jeg driver med nå ikke er en slankekur. Jeg gleder meg ikke til jeg er ferdig på Nimi sånn at jeg kan spise akkurat det jeg vil. Jeg tror og føler at jeg har "kontroll" på spisingen nå. Det er ikke noe offer for meg å spise sånn som jeg gjør nå for tiden, og jeg savner faktisk ikke potetgull og brus - som jeg drakk for mye av før.
Det jeg synes er vanskelig, er å få til og spise 6 måltider om dagen når jeg ikke er på Nimi. Men - bank i bordet - jeg har ikke spist noe utenom de måltidene heller!! Det er bra til å være meg. Før småspiste jeg hele tiden fordi det gikk for lang tid mellom måltidene.
I går prøvde jeg på meg en grønn "kinakjole" jeg har "arvet" av en venninne. Den er bare så fin!! Og endelig så passet den!! Må bare finne en anledning til å bruke den.
Snart er det 17. mai, og jeg har kjøpt meg en hvit linkjole jeg skal ha på meg. Tror det blir bra, bare det kan bli oppholdsvær - please??
I dag har det ikke blitt så mye trening, men jeg har bedrevet hverdagsaktiviteter. Rydda og vaska her i 1. etasjen, og pakket bort en hel haug med klær.
I morgen bærer det avgårde til Nimi igjen, og da står det rød time med kondisjonstrening. Andreas skal være med oss, så da får vi vel kjørt oss noe helt vanvittig. Ja, ja... Vi trenger det, jo :o)

2 kommentarer:

  1. Flink du er Gro Anita :) Viljestyrke!

    SvarSlett
  2. Passet den endelig?! Supert! Da kan du ta på den når vi skal ut å danse neste gang ;) Den vil passe SÅ godt til frisyren jeg vil prøve på deg hihi. Så inponert av deg engelen :D

    SvarSlett