onsdag 25. mai 2011

Du må gjøre jobben selv!!

Hvis du vil gå ned i vekt må du gjøre jobben selv! Det er når du jobber som f... med kosthold og trening selv at det gir resultater. Det blir lettere hvis du har støttespillere rundt deg, men til syvende og sist er det du som må gjøre jobben.

Jeg har masse støttespillere rundt meg. Jeg har T og jentene som støtter og oppmuntrer, jeg har mamma som henter jentene på skole og barnehage to ganger i uka, pappa har jentene på besøk hver torsdag (Bestefartorsdag), svigermor stiller opp når hun har mulighet til det. Jeg er dem evig takknemmelige.

Men - den viktigste jobben gjør jeg selv. Det er jeg som tar avgjørelsene på hva jeg putter i munnen og hvor ofte og effektivt jeg trener!

På Nimi i dag har vi hatt egenstyrt stavgang og spinning. Vi la ut på en runde med staver. Jeg hang meg på et par av de andre og dro avgårde mot noe som heter Utsikten. Der var det flott!! Fantastisk utsikt over indre Oslofjord. Men - vi var jo ikke der for å nyte utsikten, så det var bare å beine oppover bakkene igjen til Ekeberg. Hadde pulsklokke på, og var oppe i 85% av maxpuls oppover bakkene der.

Da vi var tilbake på Ekeberg igjen var det å kaste i seg en banan for så å rekke spinningtimen. Litt stress, men det gikk greit.
Spinningtimen ble litt amputert fordi jeg fikk en sykkel som ikke var helt god. Prøvde å bytte, men den neste var likedan. Da var det bare å holde ut og tråkke på det jeg hadde.
Musikken var knall!! Mye Basshunter, Shakira, Faithless og Scooter - ME LIKE!!

Store-jenta i huset har prøvd seg på Tae-kwondo for første gang i dag. På Avancia har de barnetimer med bl.a Tae-Kwondo, og det er gratis så lenge en av foreldrene er medlem på senteret. Jeg satt og så på litt av treninga, og det så veldig bra ut.
Det beste av alt: hun gleder seg vilt til neste gang. Da skal begge jentene trene Tae-Kwondo, og mor skal trene på helsestudio - så slipper jeg å tenke på barnevakt den timen :o)

1 kommentar:

  1. Du har bein i nesa og vilje av stål!! Jeg kan skjønne at du syns det er tøfft innimellom - men du gir ikke opp! *Respekt*

    Elise går på TKD og syns det er kjempekjekt. Hun gått i 3 år nå. Det er en fin idrett, de lærer så mye mer som feks respekt.

    Stå på flinkingen :) Klem

    SvarSlett